Vážení zákazníci, z důvodu přechodu na nový ekonomický systém je momentálně náš e-shop pozastaven. Děkujeme za pochopení.

VETO ECO Rostlinná paštika PATIFU rajče-olivy 100g

Kód: VEGA-002329
30,90 Kč / ks 30,90 Kč / 100 g
Momentálně nedostupné (14 ks)
Možnosti doručení
Premiová tofu paštika vyniká velmi jemnou konzistencí a vyváženou chutí - oblíbená rajče-olivy.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Patifu jsou pomazánky, které neobsahují konzervanty, barviva, aromata ani mléčnou bílkovinu. Tato zcela vegetariánská pomazánka vyniká velmi jemnou konzistencí a výbornou, vyváženou chutí, která připomíná masnou paštiku. Pomazánka je chutnější náhrada za klasické paštiky a je ideální ke každému slanému pečivu. Také bude hvězdou veškerých oslav či party.

Praktické balení v ALU misce lze snadno otevřít a paštiku pohodlně nabírat.

Další výhodou paštik PATIFU je dlouhá trvanlivost při teplotě 25°C. Tato trvanlivost je dosažena pouze díky sterilování (tzn. zahřátí výrobku na cca 120°C). Paštiky PATIFU neobsahují žádné konzervanty!

Neobsahuje: konzervanty, chemická barviva, aromata, lepek, živočišné suroviny, mléčnou bílkovinu, laktózu, cholesterol

Tento výrobek je vhodný pro: vegetariány, vegany, diabetiky, redukční diety, zdravý životní styl, fitness výživu, bezlepkovou dietu.

Použití

Pomazánka je vhodná k namazání na pečivo či suchar. Protože nemusí být skladována v chladu, je ideální na cesty.

Složení, specifikace a alergeny 

Složení:
Voda, tofu 22% (sója, nigari), řepkový olej, brambory, droždí, rajče 11%, olivy 2%, drožďový extrakt, koření, zahušťovadla: karagenan, guma guar.
Specifikace výrobku:
Prémiová tofu paštika
Alergeny:
Sója.

Výživové údaje na 100g

Energetická hodnota 746 kJ / 178 kcal

Tuky:14,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny:1,2 g
Sacharidy:6,5 g
z toho cukry:1,6 g
Bílkoviny:4,5 g
Sůl:1,5 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Rostlinné pomazánky
? BIO: Ne
Přirozeně bezlepku: Ano
Bez éček: Ano
Bez palm. oleje: Ano
Bez přid. cukru: Ano
Sůl: Ano
Vegan: Ano
Vyrobeno: Česká republika
Obal: ALU

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: