Paprika na grilu

Paprika na grilu

Paprika se skvěle hodí k letnímu grilování. Náplň je hotová jedna dvě a výsledek stojí zato. :-)

Připravíme si:

  • 1 červenou papriku
  • 1 balení Tofu (marinované, natural, bylinkové, ... ) či sýru dle chuti (můžeme použít i rostlinný sýr)
  • Hrstku žampionů či jiných hub 
  • Hrst čerstvé bazalky
  • Menší hrst oliv
  • Koření - sušená bazalka, oregano, špetka chilli, ...

Postup:

Papriku rozkrojíme napůl, odstraníme z ní semínka a omyjeme. 
Nastrouháme sýr či tofu, nadrobno pokrájíme olivy, houby, bazalkové lístky a smícháme dohromady. Přidáme koření dle chuti a můžeme ještě špetku olivového oleje. 
Směsí naplníme papriky, zabalíme každou půlku zvlášť do alobalu a na grilu pečeme z obou stran po dobu cca 20 minut. Občas zkontrolujeme, zda-li se papriky nepřipalují a směs nevytéká ven. 

Tip: Papriky se dají naplnit čímkoli ... zeleninovou směsí s pohankou, zeleninou s quinoou, ... Kombinací může být opravdu mnoho. 

 Paprika na grilu
Vytvořeno08.07.2016
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Rozumím