Noky s vanilkovým pudinkem a skořicí

1 miska domácích bramborových noků
lžička kokosového oleje
¼ lžičky skořice
0,5l bio mléka
1 bio vanilkový pudink
3 lžíce rýžového sirupu
½ balení ovesné smetany

Postup

Na oleji opečte noky.

Vanilkové noky postup

Do kastrůlku dejte ¾ mléka a přiveďte k varu. Ve zbytku mléka rozmíchejte vanilkový pudink. Až bude mléko vřít, přilijte směs s práškem a povařte do zhoustnutí. Vmíchejte sirup a ovesnou smetanu. K opečeným nokům přidejte skořici a promíchejte.

Vanilkové noky postup

K nokům můžete přidat i zkaramelizovaná jablka nebo hrušky.

Postup na výrobu bramborových noků.

Noky s vanilkovým pudinkem

 

Noky s vanilkovým pudinkem a skořicí
Vytvořeno30.01.2020
Budete potřebovat

Sonnentor Skořice celá (druh Cejlon) BIO 18g

Sonnentor Skořice celá (druh Cejlon) BIO 18g
Skladem 3 ks
55,65 Kč bez DPH64,00 Kč

Country Life Sirup rýžový BIO 250ml

Country Life Sirup rýžový BIO 250ml
Skladem více jak 5 ks
54,17 Kč bez DPH62,30 Kč

HEALTH LINK kokosový olej BIO 400ml

HEALTH LINK kokosový olej BIO 400ml
Skladem více jak 5 ks
129 Kč bez DPH149 Kč

OATLY Ovesná alternativa smetany BIO 250ml

OATLY Ovesná alternativa smetany BIO 250ml
Očekáváme naskladnění
38,43 Kč bez DPH44,20 Kč
Tento produkt nelze zakoupit

AMYLON Puding vanilkový bez lepku BIO 40g

AMYLON Puding vanilkový bez lepku BIO 40g
Skladem více jak 20 ks
16,64 Kč bez DPH18,30 Kč
Vložit vybrané produkty do košíku
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Rozumím