Kuřecí maso v čočkovo-kokosové omáčce

1 kuřecí prso z malochovu
3 lžíce červené čočky
hrnek vody
balení kokosového mléka v plechovce
lžíce rajčatového protlaku
balení těstovin tagliatelle mix
lžíce kokosového oleje
lžička červené papriky
himalájská sůl, mletý pepř

Postup

Kuřecí maso nakrájejte na nudličky a opečte na oleji. Přidejte čočku, zalijte vodou, přikryjte pokličkou a duste do vypaření vody. Vmíchejte do směsi kokosové mléko a rajčatový protlak. Nakonec přidejte koření – sladkou papriku, sůl a pepř dle chuti. Těstoviny uvařte podle návodu a podávejte s omáčkou.

Kuřecí maso v čočkovo-kokosové omáčce postup

Kuřecí maso v čočkovo-kokosové omáčce postup

Kuřecí maso v čočkovo-kokosové omáčce

 

 

 

 

Obrázek
Vytvořeno26.03.2020
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Rozumím