Fazolové kari s hlívou a špenátem

Fazolové kariFazolové kari s hlívou a špenátem


• 150g fazolí červená ledvina
• 2-3 cibule
• 3 lžíce olivového oleje
• 200g hlívy ústřičné
• 1 konzerva sekaných rajčat cca 400g
• 300g mraženého špenátu
• 2 plechovky kokosového mléka... celkem tedy 400ml
• 2 kari pasty thajské zelené kari.. celkem tedy 160g
• 60g jemného arašídového másla
• 1 lžíce třtinového cukru
• 1 lžička soli

A jdeme na to
1. Den předem dejte namáčet fazole a poté je uvařte v nové osolené vodě až doměkka
2. Na olivové oleji osmahněte na kostičky nakrájenou cibuli, poté přidejte na kousky nakrájenou hlívu a za občasného míchání 5 min restujte
3. K cibulce a houbám přidejte kari pastu a promíchejte.
4. Přidejte sekaná rajčata, mražený špenát, uvařené fazole, kokosové mléko, arašídové máslo, cukr, sůl a 10-15 min vařte.


Tip: Pokud použijete do receptu sterilované fazole máme kari na stole razdva... Přílohou může být rýže, chléb či placky.

Fazolové kari s hlívou a špenátem

 


Dáváme poštovné zdarma

Vyberte si u nás dobroty alespoň za 1500 Kč a za poštovné nám zaplatíte jen tím, že jste.


Máme rádi ekologii
Planetu se snažíme zahlcovat nejméně, jak to jenom jde. Využíváme pouze opakovaně použitelné obaly, takže už žádné nové nemusíme nakupovat.


Víme, co prodáváme
Potraviny, které v e-shopu nabízíme, sami dobře známe. Vaříme z nich a máme je rádi.


Nabízíme pouze kvalitu
Nesaháme hned tak po něčem. Chceme pro vás jen to nejlepší a dodavatele i výrobky si pečlivě vybíráme.


Máme fajn ceny
Naše práce nás naplňuje, proto chceme být nadále co nejvíc cenově dostupní pro každého z vás.