Dýňové lívanečky

Dýňové lívanečky

Ještě před několika lety se o dýni v české kuchyni moc nemluvilo. Dnes se ale těší velké oblibě a nápadů na její zpracování je opravdu mnoho. Už jste měli dýňové lívanečky? :-)

Připravíme si:

Postup:

Postup je jednoduchý, jako u většiny lívanečku :-) Všechny uvedené ingredience dáme do mísy, důkladně promícháme v hladké těsto, které necháme alespoň půl hodinky odpočinout v lednici. 
Lívanečník vymažeme troškou rozpuštěného kokosového oleje a smažíme lívanečky z každé strany do zlatova. 
Hotové lívance podáváme s javorovým sirupem, čerstvým ovocem, zakysanou smetanou a skořicí - podle chuti. :-)


Dáváme poštovné zdarma

Vyberte si u nás dobroty alespoň za 1000 Kč a poštovné máte ZDARMA.


Máme rádi ekologii
Planetu se snažíme zahlcovat nejméně, jak to jenom jde. Využíváme pouze opakovaně použitelné obaly, takže ŽÁDNE nové.


Víme, co prodáváme
Potraviny, které v e-shopu nabízíme, sami dobře známe. Vaříme z nich a máme je rádi.


Nabízíme pouze kvalitu
Nesaháme hned tak po něčem. Chceme pro vás jen to nejlepší a dodavatele i výrobky si pečlivě vybíráme.


Máme fajn ceny
Naše práce nás naplňuje, proto chceme být nadále co nejvíc cenově dostupní pro každého z vás.