Dýňové lívanečky

Dýňové lívanečky

Ještě před několika lety se o dýni v české kuchyni moc nemluvilo. Dnes se ale těší velké oblibě a nápadů na její zpracování je opravdu mnoho. Už jste měli dýňové lívanečky? :-)

Připravíme si:

Postup:

Postup je jednoduchý, jako u většiny lívanečku :-) Všechny uvedené ingredience dáme do mísy, důkladně promícháme v hladké těsto, které necháme alespoň půl hodinky odpočinout v lednici. 
Lívanečník vymažeme troškou rozpuštěného kokosového oleje a smažíme lívanečky z každé strany do zlatova. 
Hotové lívance podáváme s javorovým sirupem, čerstvým ovocem, zakysanou smetanou a skořicí - podle chuti. :-)


Dáváme poštovné zdarma

Vyberte si u nás dobroty alespoň za 1500 Kč a za poštovné nám zaplatíte jen tím, že jste.


Máme rádi ekologii
Planetu se snažíme zahlcovat nejméně, jak to jenom jde. Využíváme pouze opakovaně použitelné obaly, takže už žádné nové nemusíme nakupovat.


Víme, co prodáváme
Potraviny, které v e-shopu nabízíme, sami dobře známe. Vaříme z nich a máme je rádi.


Nabízíme pouze kvalitu
Nesaháme hned tak po něčem. Chceme pro vás jen to nejlepší a dodavatele i výrobky si pečlivě vybíráme.


Máme fajn ceny
Naše práce nás naplňuje, proto chceme být nadále co nejvíc cenově dostupní pro každého z vás.