Domácí "Patifu"

Domácí "Patifu"

Zkuste si udělat domácí alternativu známé veganské paštiky Patifu! :-) 

Budeme potřebovat:

  • 100 g kešu ořechů
  • 1 marinované či uzené tofu
  • 2 lžíce Misa
  • 2 lžíce Tamari
  • Olivový olej
  • Citronová šťáva
  • Osmažená cibulka - není nutná

 

Postup:

Kešu namočíme přes noc do vody. Ráno slijeme. V mixéru rozmixujeme do hladka. Poté přidáme tofu nakrájené na kostky, miso a tamari a mixujeme dále. Přidáme lžíci olivového oleje, trošku citronové šťávy. Můžeme dle chuti přidat trošku mořské soli případně vybraného koření. Vylepšit se dá ještě dozlatova osmahnutou cibulkou. 

 Domácí
Vytvořeno08.07.2016
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Rozumím