Domácí arašídové máslo

Domácí arašídové máslo

Máte rádi arašídové máslo? Dobře se hodí ke snídani na pečivo či k dochucení různých dezertů. Vyrobte si domácí.

Budeme potřebovat:

  • 2 hrnky nepražených, nesolených arašídů
  • 1/2 lžičky mořské soli
  • 1-2 lžíce kokosového oleje
  • 1-2 lžíce agávového sirupu
  • Můžete přidat nepražené kakao

Postup:

Arašídy nasypeme na plech vyložený pečícím papírem a asi 10 minut pečeme na 180°C (není nutné, ale budou se poté lépe mixovat). Ještě teplé arašídy vložíme do mixéru a rozemeleme najemno. Nakonec přidáme ostatní přísady a znovu důkladně mixujeme. 

Hotové máslo uschováváme v ledničce.

 Domácí arašídové máslo
Vytvořeno08.07.2016
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Rozumím