Pomazánka z červené čočky

Uvařte čočku jak jste zvyklí, pokud si nejste jistí, podívejte se na náš článek o čočce.

Hotovou čočku nechte chvíli vychladnout.

Mezitím si na pánvi nebo v kastrolku rozpusťte kousek másla a opečte dozlatova cibulku, můžete přidat prolisovaný česnek. Česnek opékejte maximálně minutu, aby vám nezčernal a nezhořknul.

Zeslabte a přidejte na malé kousky nakrájená sušená rajčata, přilijte i trochu oleje z rajčat, krásně vám směs dochutí. Vypnete a přimíchejte čočku.

Podle chuti osolte, opepřete, přidejte posekané bylinky.

Podávejte s topinkami nebo opečeným toastovým chlebem, můžete posypat strouhaným sýrem.

pomazánka z červené čočky

Dobrou chuť :-)

Obrázek
Vytvořeno12.09.2019
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Rozumím