Bylinkové máslo

Potřebujeme:

4-6 lžic listů čerstvých bylinek - např. bazalka, pažitka, fenykl, máta, petržel, koriandr, tymián nebo šalvěj
10 lžic měkčího másla ( mám vyzkoušený i rostlinné máslo - Alsan)

Postup:

Nasekejte bylinky ( nebo nastříhejte nůžkami na bylinky) a co nejmenší vidličkou smíchejte s připraveným máslem.
Hotové máslo zabalte do potrav. fólie ( vytvořte si váleček) a dejte do ledničky na 24 hodin pěkně  ztuhnout.
Druhý den můžete máslo z lednice vyndat, nakrájet na kolečka . Použít ho můžete na pečení či na bagetku.

Dochutit můžete ještě  paprikou, kmínem, česnekem nebo šalotkou... Dobrou chuť


Dáváme poštovné zdarma

Vyberte si u nás dobroty alespoň za 1000 Kč a poštovné máte ZDARMA.


Máme rádi ekologii
Planetu se snažíme zahlcovat nejméně, jak to jenom jde. Využíváme pouze opakovaně použitelné obaly, takže ŽÁDNE nové.


Víme, co prodáváme
Potraviny, které v e-shopu nabízíme, sami dobře známe. Vaříme z nich a máme je rádi.


Nabízíme pouze kvalitu
Nesaháme hned tak po něčem. Chceme pro vás jen to nejlepší a dodavatele i výrobky si pečlivě vybíráme.


Máme fajn ceny
Naše práce nás naplňuje, proto chceme být nadále co nejvíc cenově dostupní pro každého z vás.