Bulgurový nákyp s tvarohem

½ hrnku bulguru
2 vejce
4 lžíce agávového sirupu
250g bio tvarohu
lžíce bio
pudinkového vanilkového prášku
2 hrsti
lyofilizovaných malin
lžička
koření „Všechno nejmilejší“
kokosový olej a špaldová mouka

Postup

Bulgur uvařte podle návodu. Nechte ho mírně vychladnout. Bílky oddělte od žloutků a vyšlehejte je do tuhého sněhu. Uvařený bulgur smíchejte se žloutky a 2 lžícemi sirupu, nakonec zlehka vmíchejte sníh.
Na náplň si smíchejte tvaroh, zbytek sirupu, pudinkový prášek a koření. Kokosovým olejem vymažte formu 28x17cm a vysypte špaldovou moukou. Přesuňte polovinu bulgurové směsi do formy, rozetřete náplň a posypte malinami. Překryjte zbylou směsí.

Pečte na 180 °C 30-40 minut.

bulgurový nákyp postup

bulgurový nákyp postup

bulgurový nákyp postup

bulgurový nákyp

 Pokud si nejste jistí, přečtěte si jak správně uvařit bulgur.

Obrázek
Vytvořeno05.03.2020
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Rozumím