Bulgur hodně na rychlo :-)

300 g bulgur
2 ks mrkev ( nastrouhaná na hrubu)
1x lžička ghíí
1x wurzl bujónek

Bulgur připravím skoro podle  základního receptu. Já bulgur vařím cca 7 minut a pak ho nechám ve vodě odstát. Bulgur krásně dojde a je pěkně měkký.  Když bulgur vařím přihazuji k němu Wurzl bujón k dochucení. Nastrouhanou mrkvev  a ghíí nechám chvíli osmažit. Cca po 2 minutách přidám uvařený bulgur. Na pánvi promíchávám do spojení opečené mrkve a bulguru.

Vhodné i jako příloha k jakémukoliv masu. Recept doporučuji jako začáteční recept pro muže, kteří se bulguru brání.

Obrázek
Vytvořeno08.07.2016
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Rozumím