Bulgur hodně na rychlo :-)

300 g bulgur
2 ks mrkev ( nastrouhaná na hrubu)
1x lžička ghíí
1x wurzl bujónek

Bulgur připravím skoro podle  základního receptu. Já bulgur vařím cca 7 minut a pak ho nechám ve vodě odstát. Bulgur krásně dojde a je pěkně měkký.  Když bulgur vařím přihazuji k němu Wurzl bujón k dochucení. Nastrouhanou mrkvev  a ghíí nechám chvíli osmažit. Cca po 2 minutách přidám uvařený bulgur. Na pánvi promíchávám do spojení opečené mrkve a bulguru.

Vhodné i jako příloha k jakémukoliv masu. Recept doporučuji jako začáteční recept pro muže, kteří se bulguru brání.


Dáváme poštovné zdarma

Vyberte si u nás dobroty alespoň za 1500 Kč a za poštovné nám zaplatíte jen tím, že jste.


Máme rádi ekologii
Planetu se snažíme zahlcovat nejméně, jak to jenom jde. Využíváme pouze opakovaně použitelné obaly, takže už žádné nové nemusíme nakupovat.


Víme, co prodáváme
Potraviny, které v e-shopu nabízíme, sami dobře známe. Vaříme z nich a máme je rádi.


Nabízíme pouze kvalitu
Nesaháme hned tak po něčem. Chceme pro vás jen to nejlepší a dodavatele i výrobky si pečlivě vybíráme.


Máme fajn ceny
Naše práce nás naplňuje, proto chceme být nadále co nejvíc cenově dostupní pro každého z vás.