Bulgur hodně na rychlo :-)

300 g bulgur
2 ks mrkev ( nastrouhaná na hrubu)
1x lžička ghíí
1x wurzl bujónek

Bulgur připravím skoro podle  základního receptu. Já bulgur vařím cca 7 minut a pak ho nechám ve vodě odstát. Bulgur krásně dojde a je pěkně měkký.  Když bulgur vařím přihazuji k němu Wurzl bujón k dochucení. Nastrouhanou mrkvev  a ghíí nechám chvíli osmažit. Cca po 2 minutách přidám uvařený bulgur. Na pánvi promíchávám do spojení opečené mrkve a bulguru.

Vhodné i jako příloha k jakémukoliv masu. Recept doporučuji jako začáteční recept pro muže, kteří se bulguru brání.


Dáváme poštovné zdarma

Vyberte si u nás dobroty alespoň za 1000 Kč a poštovné máte ZDARMA.


Máme rádi ekologii
Planetu se snažíme zahlcovat nejméně, jak to jenom jde. Využíváme pouze opakovaně použitelné obaly, takže ŽÁDNE nové.


Víme, co prodáváme
Potraviny, které v e-shopu nabízíme, sami dobře známe. Vaříme z nich a máme je rádi.


Nabízíme pouze kvalitu
Nesaháme hned tak po něčem. Chceme pro vás jen to nejlepší a dodavatele i výrobky si pečlivě vybíráme.


Máme fajn ceny
Naše práce nás naplňuje, proto chceme být nadále co nejvíc cenově dostupní pro každého z vás.